Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasindan kan akmak

Rüyada kafasindan kan akmak

Rüyada kafasindan kan akmak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin yardımına koşacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafasindan kan akmak gördüyseniz:

  • Siz hiçbirşey yapmasanız da olaylar hızlı bir şekilde gelişebilir.

Rüyada kafasindan kan akmak çektiği yokluğun unutulacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına delalettir.

Rüyada gözlerinden kan akmak şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, maneviyatının çökeceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada basından kan akmak ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına yorulur.

Rüyada bacaktan kan akmak vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada burnundan kan akmak sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine tabir olunur.

Rüyada ayağından kan akmak bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağzından kan akmak işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kafadan kan akmak hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments