Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süt akmak

Rüyada süt akmak

Rüyada süt akmak peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, yeni bir işe gireceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada süt akmak gördüyseniz:

  • Ateşli hastalıklara yakalanabilirsiniz.

Rüyada sütü akmak hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, insanlarla uyumunun artacağına rivayet eder.

Rüyada çeşmeden süt akmak gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine alamet eder.

Rüyada memeden süt akmak aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına yorulur.

Rüyada süt akmak çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına delalet eder.

Rüyada gözü akmak kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağzından bal akmak eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burnu akmak eline güzel fırsatların geçeceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kulağı akmak aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments