Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akdeniz görmek

Rüyada akdeniz görmek

Rüyada akdeniz görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, maddi anlamda çok zorlanacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada akdeniz gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerde ya da iş birliklerinde bağlayıcı sözler verilmesi veya ilişkinin sonlandırılması gereği doğabilir.

Rüyada kafadan kan akmak şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada memeden süt akmak geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada sümükleri akmak maddi yükümlülüklerin azalacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine delalettir.

Rüyada ağzından salya akmak ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına delalet eder.

Rüyada irin akmak harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret eder.

Rüyada vücudundan kan akmak kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına rivayet eder.

Rüyada sütü akmak hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada duvardan su akmak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments