Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köşe görmek

Rüyada köşe görmek

Rüyada köşe görmek sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına alamet eder.

Rüyada köşe gördüyseniz:

  • Evde bir değişim olabilir.

Rüyada şark köşesi görmek güzel haberlerin alınacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine yorulur.

Rüyada köşe yazarı görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına alamet eder.

Rüyada köşe koltuk görmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine delalet eder.

Rüyada köşeye sıkıştırmak kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada köşeli koltuk görmek düşmanlarının güçleneceğine, kişinin evlatlarının artacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada köşeye sıkışmak sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, hem eğleneceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada köşe görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına yorulur.

Rüyada köşeli yastık görmek belalı insanlara denk geleceğine, stres içinde günler geçireceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments