Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının evinin yıkıldığını görmek

Rüyada başkasının evinin yıkıldığını görmek

Rüyada başkasının evinin yıkıldığını görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının evinin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Olayları kapsamlı şekilde ele alıp, kendiniz için en doğru kararı vermeniz gerekiyor.

Rüyada evin balkonunun yıkıldığını görmek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada depremde evin yıkılmasını görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada evin bir bölümünün yıkıldığını görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, ödeme güçlü çekeceğine, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıkılan evin içinde olmak çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine işarettir.

Rüyada evin çatısı yıkılmış görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evinin çatısının yıkıldığını görmek tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada evin balkonunun yıkılmasını görmek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine alamet eder.

Rüyada birinin evinin yıkılmasını görmek sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Fatma

Rüyamda dayımın iki katıda çöküyordu ben ağlıyordum baya kalabalık insanlar vardı ben cüzdanımi bulamıyordum o esnada ablama kızıyordum nerde benim cüzdanım diye Sonra yılar önce vefat adamış birisinin bize paketler içinde yemekler getirdiğini gördüm yıkılan evin içinde