Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin başına yıkıldığını görmek

Rüyada evin başına yıkıldığını görmek

Rüyada evin başına yıkıldığını görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin başına yıkıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden beklentileriniz varsa hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Rüyada evin başına yıkıldığını görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin bir köşesinin yıkıldığını görmek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına delalettir.

Rüyada evinin merdiveninin yıkıldığını görmek yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada depremden evinin yıkıldığını görmek aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin yarısının yıkıldığını görmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına alamet eder.

Rüyada deprem evin yıkıldığını görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kırgınlık yaşanacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine işarettir.

Rüyada annemin evinin yıkıldığını görmek hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşunun evini yıkılmış görmek ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, hayır işleri yapacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments