Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun evini yıkılmış görmek

Rüyada komşunun evini yıkılmış görmek

Rüyada komşunun evini yıkılmış görmek işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, karamsarlığa düşeceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya yorulur.

Rüyada komşunun evini yıkılmış gördüyseniz:

  • Öğle sonrası saatler biraz muğlak, kafalar karışabilir ya da ne yapacağını bilememe durumu söz konusu olabilir.

Rüyada komşusunun evinin yıkıldığını görmek işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada komşunun evinin yıkıldığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşu evinin yıkıldığını görmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşunun evini yıkılmış görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada annesinin evinin yıkıldığını görmek bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine işaret eder.

Rüyada evinin yıkılmış olduğunu görmek yarınlara bakacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine delalettir.

Rüyada evinin yıkıldığını görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada deprem olduğunu ve evinin yıkıldığını görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments