Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beden temizliği yapmak

Rüyada beden temizliği yapmak

Rüyada beden temizliği yapmak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına delalettir.

Rüyada beden temizliği yapmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmamanız durumunda evinizi ilgilendiren problemler söz konusu olabilir.

Rüyada beden temizliği yapmak düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, evlat sahibi olunacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ruhunun bedenden ayrıldığını görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada beden eğitimi öğretmenini görmek içinin de rahat edeceğine, tecrübe kazandıracağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada başka bedene girmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bedensiz kafa görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalettir.

Rüyada bedensel engelli görmek huzursuzluklarından kurtulacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ruhun bedenden ayrıldığını görmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Rüyada ruhun bedenden çıktığını görmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, işin düzeltileceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments