Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski evde temizlik yapmak

Rüyada eski evde temizlik yapmak

Rüyada eski evde temizlik yapmak üzücü haberler alacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine yorulur.

Rüyada eski evde temizlik yapmak gördüyseniz:

  • Yeni bir konuma erişebilirsiniz.

Rüyada eski evde temizlik yapmak iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine delalettir.

Rüyada eski ama temiz ev görmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına inanılır.

Rüyada eski temiz ev görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada evi temizlik yapmak tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına inanılır.

Rüyada eve temizlik yapmak tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada ev temizlik yapmak yönetici makamına oturacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, getirisinden daha fazla olacağına tabir olunur.

Rüyada evde temizlik yapmak anne baba duasının alınacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına işarettir.

Rüyada ev temizliği yapmak elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments