Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev temizliği yapmak

Rüyada ev temizliği yapmak

Rüyada ev temizliği yapmak karısı şile arasının çok iyi olacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev temizliği yapmak gördüyseniz:

  • Bir girişiminiz veya farklı kişilerle iş birliği içine girmeniz hayatınızda köklü değişikliklere neden olabilir.

Rüyada ev temizlik yapmak büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada ev temizliği yapmak çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına delalettir.

Rüyada eski evde temizlik yapmak girdiği her işte çok başarılı olacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine işaret eder.

Rüyada evi temizlik yapmak gelecekte güzel günlere kavuşacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde temizlik yapmak iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kasasının daha çok para dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve temizlik yapmak girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, açların doyacağına delalet etmektedir.

Rüyada işyerinde temizlik yapmak hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, işlerinin yarım kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada toz almak temizlik yapmak aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, sorunlarını çözeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments