Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde temizlik yapmak

Rüyada evde temizlik yapmak

Rüyada evde temizlik yapmak hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada evde temizlik yapmak gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayacak tartışma veya ortamların içine girebilirsiniz.

Rüyada evi temizlik yapmak keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada eski evde temizlik yapmak verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalettir.

Rüyada evde temizlik yapmak kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev temizlik yapmak maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev temizliği yapmak yaşadığı stresin biteceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Rüyada eve temizlik yapmak kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına yorulur.

Rüyada mutfakta temizlik yapmak zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına işarettir.

Rüyada temizlik yapmak hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments