Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev tamir görmek

Rüyada ev tamir görmek

Rüyada ev tamir görmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev tamir gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı davranmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada ev tamiri yapmak hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına işarettir.

Rüyada yıkılan evi tamir etmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski evi tamir etmek hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tamir yapılan ev görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tamir edilmiş ev görmek hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine delalet eder.

Rüyada tamir edilen ev görmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski bir evi tamir etmek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev tamiri yaptırmak daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments