Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşanma dilekçesi vermek

Rüyada boşanma dilekçesi vermek

Rüyada boşanma dilekçesi vermek elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada boşanma dilekçesi vermek gördüyseniz:

  • Olaylar sizi sıkıştırabilir.

Rüyada boşanma dilekçesi vermek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına tabir olunur.

Rüyada boşanma dilekçesi görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine, işinde terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada dilekçe yazdığını görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dilekçe vermek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada şikayet dilekçesi görmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada istifa dilekçesi görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine inanılır.

Rüyada dilekçe imzalatmak hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada dilekçe yazmak ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments