Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektrik süpürgesiyle halı süpürmek

Rüyada elektrik süpürgesiyle halı süpürmek

Rüyada elektrik süpürgesiyle halı süpürmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, sorunların yakında son bulacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elektrik süpürgesiyle halı süpürmek gördüyseniz:

  • Bazı haberlerin ortaya çıkması veya bazı bilgilerin elinize ulaşması konusunda ne kadar sabırsızlanırsınız ya da bir sonraki adımda neler olacağını ne kadar merak ederseniz, olaylar o kadar gecikeceği benziyor.

Rüyada elektrik süpürgesiyle halı süpürmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına alamet eder.

Rüyada elektrik süpürgesiyle ev süpürmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada elektrikli süpürgeyle ev süpürmek çok rahat bir hayat süreceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine işaret eder.

Rüyada elektrikli süpürgeyle evi süpürmek müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, hayatının da kolaylaşacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada elektrik süpürgesi almak çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada elektrik süpürgesi satın almak işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine alamet eder.

Rüyada elektrikli süpürge almak işlerinin gerileyeceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı elektrik süpürgesi görmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments