Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi sıvamak

Rüyada evi sıvamak

Rüyada evi sıvamak aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada evi sıvamak gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni daha detaylı şekilde araştırmanız gerekiyor.

Rüyada evi sıvamak kendisini çok kötü hissedeceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına delalettir.

Rüyada evi çamurla sıvamak çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada çamurla ev sıvamak hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev sıvamak sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, yeniden can bulacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar sıvamak el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine işarettir.

Rüyada çamur sıvamak eline geçen kazancı daha da arttıracağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavan sıvamak sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna, en pahalı evlerde oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kol sıvamak dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, az maliyetle ticarete atılacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments