Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi silmek

Rüyada evi silmek

Rüyada evi silmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, vefalı bir insan olacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evi silmek gördüyseniz:

  • Sadece, her ihtimale karşı acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da kazalara dikkat etmekte fayda var.

Rüyada ev silmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına delalet etmektedir.

Rüyada ev duvarı silmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde yerleri silmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, hayırlı işler yapacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine inanılır.

Rüyada ev süpürüp silmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kendini her konuda geliştireceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına işarettir.

Rüyada ev süpürmek silmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evi silmek sorunlarının günden güne azalacağına, zor bir işe girileceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına tabir olunur.

Rüyada ev temizlemek silmek dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, sevinçli bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada yeri sildiğini görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments