Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev silmek

Rüyada ev silmek

Rüyada ev silmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına delalettir.

Rüyada ev silmek gördüyseniz:

  • Metotlarınızla ilgili ihtiyacınız olmayan yorumlar yapılabilir, çok üzerinde durmayın.

Rüyada evde yerleri silmek ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev süpürmek silmek iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev süpürüp silmek kazancın katlanacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ev silmek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada ev temizlemek silmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ev duvarı silmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada evi silmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabak silmek itibarın ve makamın yükseleceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments