Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev süpürüp silmek

Rüyada ev süpürüp silmek

Rüyada ev süpürüp silmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Rüyada ev süpürüp silmek gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarda önceliği gene kadınlara verebilirsiniz.

Rüyada evde yerleri silmek sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev duvarı silmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada evi silmek fırsatların elden kaçacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev temizlemek silmek maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada ev süpürmek silmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada ev silmek sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine işaret eder.

Rüyada ev süpürüp silmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine delalettir.

Rüyada su silmek çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına, önemli bir makama terfi alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments