Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde yerleri silmek

Rüyada evde yerleri silmek

Rüyada evde yerleri silmek ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada evde yerleri silmek gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı haberler sizi sevindirebilir.

Rüyada evde yerleri silmek üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada yerleri sildiğini görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada bezle yer silmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada yer sildiğini görmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine işarettir.

Rüyada yer silmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yeri sildiğini görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yerleri silmek rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, yolculuğa, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına rivayet eder.

Rüyada bir yeri silmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments