Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeri sildiğini görmek

Rüyada yeri sildiğini görmek

Rüyada yeri sildiğini görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına delalettir.

Rüyada yeri sildiğini gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz görmeniz veya kendi isteklerinizi kendiniz gerçekleştirmeniz gerekiyor.

Rüyada bir yerleri silmek geniş geniş yaşayacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerleri silmek ölümcül hastalıklara işaret, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına delalet eder.

Rüyada yer silmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine delalettir.

Rüyada yeri sildiğini görmek elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sağlıklı bir kişi olmaya, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yeri silmek sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bir yeri sildiğini görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına delalettir.

Rüyada yer sildiğini görmek işlerinin bir anda bozulacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, eline para geçeceğine alamet eder.

Rüyada yerleri sildiğini görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments