Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyle babanın barıştığını görmek

Rüyada anneyle babanın barıştığını görmek

Rüyada anneyle babanın barıştığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, zorlukların ortadan kalkacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına işaret eder.

Rüyada anneyle babanın barıştığını gördüyseniz:

  • Ağzımızdan kaçan cümleler, istenmeyen açıklamalar söz konusu olabilir.

Rüyada anneyle babanın barıştığını görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın barıştığını görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına delalet eder.

Rüyada anne ve babasının barıştığını görmek çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne babasının kavga ettiğini görmek elindeki imkânları seferber edeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına rivayet eder.

Rüyada ölü anne baba görmek büyük bir makama geleceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine işarettir.

Rüyada anne babasının mezarını görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne baba ve kardeş görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına tabir olunur.

Rüyada anne babanın tekrar evlendiğini görmek zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments