Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ve babanın barıştığını görmek

Rüyada anne ve babanın barıştığını görmek

Rüyada anne ve babanın barıştığını görmek umutlarının boşa çıkmayacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, darlık içine düşeceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada anne ve babanın barıştığını gördüyseniz:

  • Bazı planlarınıza ya da iş hayatınıza çeki düzen verebilir, verimliliği arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada anne ve babasının barıştığını görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, aydınlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada anne ve babanın barıştığını görmek iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada anneyle babanın barıştığını görmek yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne babasının boşandığını görmek attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına, yönetici makamına geleceğine tabir olunur.

Rüyada anne babanın tartıştığını görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş anne ve babayı canlı görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına tabir olunur.

Rüyada anne ve babanın mezarını görmek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne babayı öldü görmek güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments