Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyle babanın ayrıldığını görmek

Rüyada anneyle babanın ayrıldığını görmek

Rüyada anneyle babanın ayrıldığını görmek bunun farkına varacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, onunla yeniden kavuşacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada anneyle babanın ayrıldığını gördüyseniz:

  • Karşılaşmanız muhtemel olan kazalar sizden kaynaklanabileceği gibi sizin hiç suçunuz da olmayabilir.

Rüyada anne babadan ayrılmak ihanet göreceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada anne babasının ayrıldığını görmek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne ve babasının ayrıldığını görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına işaret eder.

Rüyada anneyle babanın ayrıldığını görmek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına işarettir.

Rüyada anne ve babanın ayrıldığını görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, evlatların hayırsız çıkacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada annenin babanın ayrıldığını görmek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne babanın ayrıldığını görmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, kazancının günden güne düşeceğine, zor günlerde insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada annesiyle babasının ayrıldığını görmek evde tatlı bir telaş yaşanacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments