Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne babadan ayrılmak

Rüyada anne babadan ayrılmak

Rüyada anne babadan ayrılmak yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, parasını dikkatli harcayacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, bolluk ve bereket yakalayacağına alamet eder.

Rüyada anne babadan ayrılmak gördüyseniz:

  • Maddi başlıklarda yaşanabilecek gelişmeleri özel yetenekleriniz sayesinde çözebilirsiniz.

Rüyada anne babadan ayrılmak kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına delalet eder.

Rüyada annesiyle babasının ayrıldığını görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada anne ve babanın ayrıldığını görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneyle babanın ayrıldığını görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada annenin babanın ayrıldığını görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babasının ayrıldığını görmek umutlarının biteceğine, bolluk ve bereket geçireceğine, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine delalettir.

Rüyada anne babasının ayrıldığını görmek beklediği haberin gelmeyeceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine inanılır.

Rüyada anne babanın ayrıldığını görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments