Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesiyle babasının ayrıldığını görmek

Rüyada annesiyle babasının ayrıldığını görmek

Rüyada annesiyle babasının ayrıldığını görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına yorulur.

Rüyada annesiyle babasının ayrıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konular düşünüldüğü ya da üzerinde anlaşıldığı gibi ilerlemeyebilir.

Rüyada anneyle babanın ayrıldığını görmek ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada anne babanın ayrıldığını görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına inanılır.

Rüyada anne ve babanın ayrıldığını görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada anne babasının ayrıldığını görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, güzel bir hayat süreceğine, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne ve babasının ayrıldığını görmek sevilen bir işe ortak olunacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annenin babanın ayrıldığını görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, kişinin fena halde yanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne babadan ayrılmak mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, kolaylıklara kavuşacağına delalettir.

Rüyada annesiyle babasının ayrıldığını görmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments