Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ve babanın ayrıldığını görmek

Rüyada anne ve babanın ayrıldığını görmek

Rüyada anne ve babanın ayrıldığını görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, geleceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına işaret eder.

Rüyada anne ve babanın ayrıldığını gördüyseniz:

  • Aklınızı kullanarak başkalarının farkedemediği fırsatları görüp, iyi değerlendirebilirsiniz.

Rüyada anne babadan ayrılmak uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına işarettir.

Rüyada annenin babanın ayrıldığını görmek üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine delalet eder.

Rüyada anne babanın ayrıldığını görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada anne babasının ayrıldığını görmek kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada annesiyle babasının ayrıldığını görmek yapılan her işte hayır duası alınacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine yorulmaktadır.

Rüyada anneyle babanın ayrıldığını görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babasının ayrıldığını görmek işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın ayrıldığını görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments