Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin babanın ayrıldığını görmek

Rüyada annenin babanın ayrıldığını görmek

Rüyada annenin babanın ayrıldığını görmek kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, mevlit okutacağına, beddua ve ah alacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada annenin babanın ayrıldığını gördüyseniz:

  • Her konuda çok iyi fırsatlar çıkabilir.

Rüyada annesiyle babasının ayrıldığını görmek güzelliklerle dolacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne babadan ayrılmak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, hayırlı bir yuva kuracağına delalet eder.

Rüyada anneyle babanın ayrıldığını görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada anne ve babanın ayrıldığını görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına alamet eder.

Rüyada annenin babanın ayrıldığını görmek ferahlığa çıkacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, malının ve parasının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne babasının ayrıldığını görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine delalet eder.

Rüyada anne babanın ayrıldığını görmek hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada anne ve babasının ayrıldığını görmek konfor içinde yaşayacağına, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments