Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne babasının ayrıldığını görmek

Rüyada anne babasının ayrıldığını görmek

Rüyada anne babasının ayrıldığını görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya yorulur.

Rüyada anne babasının ayrıldığını gördüyseniz:

  • Dün duygusal iniş çikışlar söz konusu olmuş olabilir.

Rüyada anneyle babanın ayrıldığını görmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annesiyle babasının ayrıldığını görmek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, huzursuz olacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne babasının ayrıldığını görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın ayrıldığını görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada anne ve babasının ayrıldığını görmek şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin babanın ayrıldığını görmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına yorulur.

Rüyada anne babadan ayrılmak çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada anne babanın ayrıldığını görmek refah düzeyinin artacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments