Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi kazmak

Rüyada evi kazmak

Rüyada evi kazmak ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada evi kazmak gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada evi kazmak yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, bereketin ve verimin geleceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına yorulur.

Rüyada ev temeli kazmak çok büyük işler gerçekleştireceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına tabir olunur.

Rüyada eve mezar kazmak sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına yorulur.

Rüyada evde mezar kazmak sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, anne babanın birbirine düşeceğine, istenen herşeye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada evde toprak kazmak rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına delalet eder.

Rüyada ev yeri kazmak kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Rüyada kuyu kazdığını görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada elle mezar kazmak eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments