Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi dolaşmak

Rüyada evi dolaşmak

Rüyada evi dolaşmak yaşamın kolaylaşacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine delalet eder.

Rüyada evi dolaşmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki ya da karşınızdaki kişiler sizin bazı şeyleri anladığınızın farkında değiller, bunu yararınıza kullanabilirsiniz.

Rüyada evden eve dolaşmak sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına alamet eder.

Rüyada boş bir evde dolaşmak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına alamet eder.

Rüyada ev dolaşmak rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Rüyada ev içinde dolaşmak neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine işarettir.

Rüyada bir evde dolaşmak yeni bir ortaklık kurulacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına delalettir.

Rüyada evi dolaşmak iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine inanılır.

Rüyada büyük bir evde dolaşmak sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, maddi zararın büyük olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkekle el ele dolaşmak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments