Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekle el ele dolaşmak

Rüyada bir erkekle el ele dolaşmak

Rüyada bir erkekle el ele dolaşmak anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkekle el ele dolaşmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda hızlı öngörülerde bulunmanız gerekebilir.

Rüyada bir erkekle el ele dolaşmak bunların devlet kapılarından geçeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde bıçakla dolaşmak parasının ve malının çoğalacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle el ele dolaşmak zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına inanılır.

Rüyada erkekle el ele tutuşmak atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir erkeğin elini tutmak kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada tanıdık bir erkekle el ele tutuşmak kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Rüyada başka bir erkeğin elini tutmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada erkeğin ellerini kınalı görmek yaşama olan inancını tazeleyeceğine, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, kendisini geliştireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments