Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev dolaşmak

Rüyada ev dolaşmak

Rüyada ev dolaşmak başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, umutlarını yitireceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev dolaşmak gördüyseniz:

  • Dostlarınız arasındaki bir kadından önemli bir sıkıntı görmeniz olasıdır.

Rüyada ev içinde dolaşmak zor günlerden geçeceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada evden eve dolaşmak insanlara iş öğreteceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Rüyada ev dolaşmak zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına yorulur.

Rüyada boş bir evde dolaşmak geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada evi dolaşmak kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir evde dolaşmak nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada bir evde dolaşmak hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamurda dolaşmak yeni kısmetlere nail olacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments