Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir evde dolaşmak

Rüyada büyük bir evde dolaşmak

Rüyada büyük bir evde dolaşmak işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına inanılır.

Rüyada büyük bir evde dolaşmak gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptığı ya da düşündüğü şeyleri değiştirmeye çalışmak zamanınızı alabilir.

Rüyada büyük bir evde dolaşmak girilen işlerde şansın yüksek olacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, ömrünün de uzun olacağına inanılır.

Rüyada evi dolaşmak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada ev dolaşmak insanlara yardım edeceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine tabir olunur.

Rüyada bir evde dolaşmak aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine delalettir.

Rüyada boş bir evde dolaşmak kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev içinde dolaşmak beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, sevindirici şeyler duymaya, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına delalettir.

Rüyada evden eve dolaşmak büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine inanılır.

Rüyada büyük bir eve sahip olmak performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments