Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş bir evde dolaşmak

Rüyada boş bir evde dolaşmak

Rüyada boş bir evde dolaşmak kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, az çalışarak çok gezeceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, asla yüksünmeyeceğine işaret eder.

Rüyada boş bir evde dolaşmak gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişilere yardım etmenin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada boş bir evde dolaşmak moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, ele geçen parada artış olacağına, içinin hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada boş boş dolaşmak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada büyük bir evde dolaşmak bütçesinin genişleyeceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına alamet eder.

Rüyada evi dolaşmak hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir evde dolaşmak işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, para kazanmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada ev dolaşmak iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada evden eve dolaşmak rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına işarettir.

Rüyada ev içinde dolaşmak kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments