Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evden eve dolaşmak

Rüyada evden eve dolaşmak

Rüyada evden eve dolaşmak işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, iç dünyasının güzelleşeceğine, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına inanılır.

Rüyada evden eve dolaşmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde size yardım etmek isteyen veya bir şekilde yardımı dokunabilecek olan kişiler olabilir.

Rüyada bir evde dolaşmak başının belaya girmeyeceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine inanılır.

Rüyada evden eve dolaşmak yüksek makamlara geleceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada evi dolaşmak insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına işaret eder.

Rüyada boş bir evde dolaşmak elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev içinde dolaşmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine inanılır.

Rüyada ev dolaşmak tecrübe sahibi olacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada büyük bir evde dolaşmak dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmurda dolaşmak yaşam sevincinin geri geleceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments