Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyi zayıflamış görmek

Rüyada anneyi zayıflamış görmek

Rüyada anneyi zayıflamış görmek sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kısmetli bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada anneyi zayıflamış gördüyseniz:

  • Huyunu az çok bildiğiniz için, onun hoşuna giden davranışlarda bulunmaya çalışın.

Rüyada annemi zayıflamış görmek hayırlı kapıların açılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, rakiplerine büyük fark atacağına delalet eder.

Rüyada anneyi zayıflamış görmek akıllı adımlar atacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, evlatlarının hayrını göreceğine delalettir.

Rüyada annesini zayıf görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada anneyi zayıf görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine yorulur.

Rüyada birinin çok zayıf olduğunu görmek yaşananları unutturacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada birini zayıflamış olarak görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine yorulur.

Rüyada çok zayıf insan görmek yaşama dört elle sarılacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada zayıf at görmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments