Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyi zayıf görmek

Rüyada anneyi zayıf görmek

Rüyada anneyi zayıf görmek istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, bol muhabbette olacağına delalet etmektedir.

Rüyada anneyi zayıf gördüyseniz:

  • Geçmişte sizin yanınızda durmuş bir kişi için özel bir şey yapabilirsiniz.

Rüyada annesini zayıf görmek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine işarettir.

Rüyada anneyi zayıf görmek üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına delalet etmektedir.

Rüyada annemi zayıflamış görmek mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına, hata yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneyi zayıflamış görmek bunalıma gireceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada zayıf not almak maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birini zayıf görmek istediği herşeye ulaşabileceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına işarettir.

Rüyada kızını zayıf görmek çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada zayıflamış erkek görmek renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments