Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zayıf at görmek

Rüyada zayıf at görmek

Rüyada zayıf at görmek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına yorulur.

Rüyada zayıf at gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyleri zorlamanız durumunda elde edebilirsiniz.

Rüyada zayıf at görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını zayıf görmek müşterilerinin çoğalacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada birini zayıflamış görmek geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zayıflayan birini görmek konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına delalet eder.

Rüyada birini zayıflamış olarak görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, gelirinin sürekli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada babayı zayıf görmek işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine yorulur.

Rüyada ölen kişiyi zayıf görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine işaret eder.

Rüyada zayıf erkek bebek görmek yokluğa düşeceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments