Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin çok zayıf olduğunu görmek

Rüyada birinin çok zayıf olduğunu görmek

Rüyada birinin çok zayıf olduğunu görmek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, haram mala alamet etmektedir.

Rüyada birinin çok zayıf olduğunu gördüyseniz:

  • Gelecek planları yapabilirsiniz.

Rüyada şişman birini zayıflamış görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada zayıf kuzu görmek elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını zayıf görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada zayıf karne görmek yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına tabir olunur.

Rüyada eşini zayıflamış görmek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada annesini zayıf görmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada zayıf adam görmek büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına yorulur.

Rüyada karnede zayıf görmek kötü günlerini aşmayı başaracağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments