Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok zayıf insan görmek

Rüyada çok zayıf insan görmek

Rüyada çok zayıf insan görmek mutluluk dolu haberler alacağına, inancını bir kenara atacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok zayıf insan gördüyseniz:

  • Pahalı hediyeler almak veya başkalarını etkilemek için para harcamak eğilimi size bedel ödetebilir.

Rüyada şişman insanı zayıf görmek bir beladan kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine yorulur.

Rüyada çok zayıf insan görmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kime danışacağını bilemez olacağına delalet etmektedir.

Rüyada zayıf insan görmek kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada zayıflamış insan görmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, her istediğini elde edeceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada insanı zayıf görmek merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bir insanı zayıflamış görmek rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada zayıf insanı şişman görmek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir insanı çok zayıf görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, çok zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments