Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin evini taşımak

Rüyada başka birinin evini taşımak

Rüyada başka birinin evini taşımak aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada başka birinin evini taşımak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan şeyleri ya da olayları detaylı şekilde ele almalı, planlarınızı buna göre değiştirmelisiniz.

Rüyada evini başka yere taşımak işlerin yakın zamanda bozulacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza delalettir.

Rüyada başka birinin evini taşımak yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına alamet etmektedir.

Rüyada işyerini başka yere taşımak yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarı başka yere taşımak evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, bekarsa evleneceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada evi başka yere taşımak yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka eve taşımak geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada evin eşyasını taşımak sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi evini taşımak bazı tartışmalar yaşayacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments