Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi taşımak

Rüyada evi taşımak

Rüyada evi taşımak de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, hak yolundan ayrılacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, üzüleceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, rahat bir hayata sahip olmaya inanılır.

Rüyada evi taşımak gördüyseniz:

  • Bir an bir şey yapmaya karar verip birden yerinizden kalkamayacak durum alıyorsunuz.

Rüyada yeni eve taşımak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına işarettir.

Rüyada evden eşyaları taşımak çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, rakiplerine büyük fark atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka eve taşımak tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine rivayet eder.

Rüyada ev taşımak refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada traktörle ev taşımak daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, bir uzmana başvurulacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına rivayet eder.

Rüyada ev eşya taşımak sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bina ev taşımak rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada evden eşya taşımak daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments