Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka eve taşımak

Rüyada başka eve taşımak

Rüyada başka eve taşımak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, varolan borçların yakında ödeneceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına inanılır.

Rüyada başka eve taşımak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada başka eve taşımak dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine delalettir.

Rüyada evi başka yere taşımak stresten uzaklaşacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada işyerini başka yere taşımak cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, hakkını savunamayacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada evini başka yere taşımak inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin evini taşımak sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada mezarı başka yere taşımak fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evi taşımak sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, para yatıracağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına delalettir.

Rüyada ev eşyalarını taşımak kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, sermaye kaybedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments