Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babanın eve geldiğini görmek

Rüyada ölmüş babanın eve geldiğini görmek

Rüyada ölmüş babanın eve geldiğini görmek büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına işarettir.

Rüyada ölmüş babanın eve geldiğini gördüyseniz:

  • İçgüdülerinizin sesini dinleyin.

Rüyada ölmüş babanın eve geldiğini görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasının hacdan geldiğini görmek zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne babanın hacdan geldiğini görmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada babaya karşı gelmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına inanılır.

Rüyada babanın geldiğini görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, spor yapmaya başlanılacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanın yanına geldiğini görmek edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada babaya asi gelmek duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasının geldiğini görmek düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments