Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve perde diktirmek

Rüyada eve perde diktirmek

Rüyada eve perde diktirmek yanlış yönde kararlar verileceğine, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve perde diktirmek gördüyseniz:

  • Bazı plan veya projeleriniz konusunda ısrarcı olmanız sonunda direnci kırmanızı sağlayabilir.

Rüyada eve perde diktirmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dikilmiş perde görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, seyahatlere katılacağına yorulmaktadır.

Rüyada perde diktirmek daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada perde diktiğini görmek kendini tutamayıp şeytana uyacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada perde diktirdiğini görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, büyük ferahlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada ev perdesi görmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, sorunlarından arınacağına tabir olunur.

Rüyada eve perde yaptırmak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada yeni eve perde asmak yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments