Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev perdesi görmek

Rüyada ev perdesi görmek

Rüyada ev perdesi görmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, evine bereket geleceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, planların boşa gideceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, işlerine bereket geleceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev perdesi gördüyseniz:

  • İlerlemenize faydası olacak sistemler geliştirebilirsiniz.

Rüyada yeni eve perde asmak birlikte bazı işler yapılacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada eve perde takmak karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada ev perdesi görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, dünyasının bir anda değişeceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına inanılır.

Rüyada perdeli ev görmek sorunlarının birken beş olacağına, kazancının çoğalacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine alamet eder.

Rüyada eve perde diktirmek işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına işaret eder.

Rüyada eve perde yaptırmak kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine işaret eder.

Rüyada perdesiz ev görmek talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına işaret eder.

Rüyada evde perde görmek gelirin tükeneceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments