Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada perde diktirmek

Rüyada perde diktirmek

Rüyada perde diktirmek iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, üzücü haberler alacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine yorulur.

Rüyada perde diktirmek gördüyseniz:

  • Daha iyimser düşünmeye çalışmalısınız.

Rüyada perde diktiğini görmek bereketli bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada dikilmiş perde görmek elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına inanılır.

Rüyada perde diktirdiğini görmek huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, çok güzel işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada eve perde diktirmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada perde diktirmek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada düğme diktirmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına rivayet eder.

Rüyada elbise diktiğini görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, kinin ve nefretin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dik tepeden inmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments