Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada perde diktirdiğini görmek

Rüyada perde diktirdiğini görmek

Rüyada perde diktirdiğini görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, özel hayatının renkleneceğine işaret eder.

Rüyada perde diktirdiğini gördüyseniz:

  • Sosyal anlamda hızlanarak yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada perde diktirdiğini görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına işaret eder.

Rüyada eve perde diktirmek çevre değiştireceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada perde diktirmek aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine tabir olunur.

Rüyada dikilmiş perde görmek eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, malının da eksilmeyeceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine alamet eder.

Rüyada perde diktiğini görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, kederden ve stresten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada gömlek diktirmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına işarettir.

Rüyada dik yokuştan aşağı inmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asma ağacı diktiğini görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments