Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve perde yaptırmak

Rüyada eve perde yaptırmak

Rüyada eve perde yaptırmak farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve perde yaptırmak gördüyseniz:

  • Daha iyimser düşünmeye çalışmalısınız.Kalabalık içinde son derece ölçülü olmanız gerekiyor.

Rüyada eve perde asmak kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada evde perde görmek mutsuz ve hasta olacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev perdesi görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine delalettir.

Rüyada perdesiz ev görmek rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, çok hayırlı günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada yeni eve perde asmak yaklaşan güzel günlere, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada perdeli ev görmek makbul olan şeylere, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, parasının ve makamının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve perde takmak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada eve perde yaptırmak yeni bir hayat kurulacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments