Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve muhabbet kuşu girdiğini görmek

Rüyada eve muhabbet kuşu girdiğini görmek

Rüyada eve muhabbet kuşu girdiğini görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, çok iyi paralar kazanılacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, zenginliğe kavuşulacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada eve muhabbet kuşu girdiğini gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada eve muhabbet kuşu girdiğini görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde muhabbet kuşu görmek hem mal ve para kaybedeceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına işaret eder.

Rüyada evde muhabbet kuşu yakalamak spora başlayacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, sorunlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eve kuşların girdiğini görmek güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli muhabbet kuşu görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada iki muhabbet kuşu görmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına delalettir.

Rüyada turuncu muhabbet kuşu görmek uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, olumsuz haberler alacağına yorulur.

Rüyada siyah muhabbet kuşu görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments